Stránky

piatok 20. apríla 2012

Kenyon Sherrilyn – Dance with the Devil ( Tanec s Ďáblem )

„ Let me give you a job description. Me, Dark Hunter. You, Daimon. I hit. You bleed. I kill. You die.”

Zarek sa narodil ako nechcené dieťa Gréckej otrokyni a Rímskeho senátora. Hneď po jeho narodení sa ho matka vzdala a prikázala služobníčke, aby ho zabila. Ona sa však zľutovala nad nevinným dieťaťom a odovzdala ho otcovi. Ani on ho však nemal rád a pri každej príležitosti ho kruto týral a ponižoval. Ako nechcený syn a zároveň otrok si prešiel samotným peklom. Nikto nevie ako zomrel, alebo prečo zapredal svoju dušu a stal sa Temným lovcom. Nikomu nedôveruje. Každý sa mu vyhýba a s nikým nie je v kontakte. Odmieta poslúchať rozkazy, dokonca ani bohyňa Artemis si s ním nevie rady, preto žije v azyle na Aljaške, kde nikomu nemôže ublížiť. Všetci sa obávajú, že jedného dňa sa obráti aj proti ľuďom a nikto ho nebude vedieť zastaviť.

Zarek je môj najobľúbenejší Temní lovec. Nepochybne, je najosamelejší zo všetkých z nich. Už stáročia žije na Aljaške v  malej chatrči, ďaleko od ľudí. Je divoký a veľmi nebezpečný. Raz ohrozil aj ostatných temných lovcov. Od vtedy im leží v žalúdku a najradšej by ho videli mŕtveho. Jedine Acheron sa ho zastane a požiada Astrid, nymfu spravedlnosti, aby nad ním vyniesla nezáväzný rozsudok. Život Zareka je teraz v rukách nekompromisnej, ale spravodlivej Astrid…
Neviem čím to je, ale mám slabosť pre chlapov, ktorí si toho v živote vytrpeli viac než dosť a predsa ich to nezlomilo. Zarek, je jedným slovom totálny asociál, ktorý neznáša, keď sa ho niekto dotýka, alebo sa pokúsi k nemu priblížiť. Je najväčším sociopatom, aký len existuje. Ale, ak by som chcela vymenovať všetky jeho vlastnosti, mohla by som rad radom vymenovať všetky, aké len poznám. Je do morku kosti skazený, krutý, prešpekulovaný, neohroziteľný, ironický, tvrdohlavý, uhundraný, bezcitný, smelý, úprimný, vtipný a láskavý. Znie to neuveriteľne, ale on taký skutočne je. Nikomu nepomôže a rovnako od nikoho nič nežiada.
Astrid je veľmi sympatická, vyrovnaná, snaží sa zachovať si od Zareka odstup a chladnú hlavu. Väčšinou sa jej to aj darí, hlavne vďaka katagariánskemu vlkovi Sashovi. Ich hádky a doťahovania sú neskutočne zábavné a vtipné. Jednoducho, ten vlk  je perfektný.
Nie jeden román som čítala, kde sa nedobytný, tvrdý a nekompromisný muž zamiluje do krásnej, inteligentnej ženy, ktorá ho potom lúsknutím prstov zmení na uslintané šteňa, alebo poslušného debilka, z ktorého sa mi zdvíha žalúdok. Tento román, je však iný. Napriek tomu, že si Zarek pri Astrid uvedomí, že aj on je len človek, ktorý potrebuje lásku a nehu, nezmení sa povahovo. Naďalej ostane divokým, cinickým a uhundraným chlapom.
O Acheronovi len toľko, že práve on je hlavným dôvodom, prečo tento seriál čítam. Som voči nemu zaujatá, je úplne dokonalý. Milujem všetko čo povie a spraví. A jeho démonka Simi… je proste Simi.
Tento príbeh je miestami smutný, miestami vtipný, miestami som chcela Artemisinu hlavu trieskať o stenu dovtedy, kým by prestala dýchať a potom ešte trošku ďalej. U mňa jednoznačie vedie rebríček najodpornejších mŕch.
Takže, ak máte radi paranormálnu romantiku, túto knihu si určite nenechajte ujsť.

1 komentár:

  1. Dr Adeleke je africký vúdú kňaz a mocný kúzelník lásky. S veľkou úctou a cťou skutočný čarodejník čarovania Dr. Adeleke, ktorý priviedol späť moju priateľku po boji, ktorý som s ňou mal. Videl som rôzne svedectvá o tom, ako Dr. Adeleke pomôcť toľkým ľuďom získať späť svojich partnerov. Kontaktujem doktora Adelekeho kvôli milostnému kúzlu a ubezpečil ma, že dostanem svojho partnera späť do 24 hodín, kedy boli kúzla vrhnuté. Len čo povedal, moja žena sa vrátila a prosila o odpustenie. všetko ďakujem skvelému človeku Dr. Adeleke, takže moja rada je pre vás všetkých, ktorí majú rovnaký problém, kontaktovať ho prostredníctvom EMAILU: aoba5019@gmail.com
    Whats-App: +27740386124

    OdpovedaťOdstrániť